De leukste foto-ideeën voor jullie trouwfeest.

Natuurlijk wilt u uw bruiloft vastleggen met een mooie fotoreportage die is samengesteld door een trouwfotograaf. Maar het is natuurlijk ook erg leuk om op het trouwfeest met al uw gasten op de foto te gaan. Dit levert natuurlijk onvergetelijke beelden op. Vooral als u net iets creatiever te werk gaat. Wij hebben de leukste foto ideetjes voor op je trouwfeest op een rijtje gezet.

Branded photobooth

Waarschijnlijk heeft u al wel eens van het woord photobooth gehoord. Dit is een fotohokje waar u in gaat staan met anderen of alleen en dan grappige foto’s maakt. Het voordeel van de photobooth is dat de foto’s direct worden afgedrukt. De branded photobooth kunt u helemaal personaliseren. U bepaalt zelf wat er op de achtergrond van de foto staat en wat er op de afgedrukte foto’s staat. Met de photobooth blijven de herinneringen aan jullie trouwfeest voor altijd bestaan. Jullie gasten zullen de photobooth super vinden! Foto’smaken in de photobooth werkt heel erg eenvoudig. Stap het hokje in, druk op start en leef u helemaal uit. Nadat de foto’s zijn gemaakt, worden ze aan de zijkant van het hokje afgedrukt. Heeft u een paar foto’s gemist? Dan is dat geen probleem. U krijgt de foto’s namelijk ook digitaal.

Fotozuil

Wilt u graag een fotohokje op jullie trouwfeest, maar wil u niet dat het hokje te veel ruimte inneemt? Dan is een fotozuil de ideale oplossing. Deze zuil is de eye-catcher voor jullie bruiloft. De voordelige fotozuil beschikt over alle functionaliteiten die een normale photo booth ook heeft. U gaat voor de zuil staan en de foto wordt gemaakt. Heel erg makkelijk dus. Met de supersnelle print tijd van acht seconden kunnen al jullie gasten plezier hebben van de fotozuil. Evenses levert de fotozuil startklaar, inclusief 300 foto-afdrukken en een mooi fotokader.

Klassiek fotohokje

Het klassieke fotohokje is de perfecte toevoeging voor jullie trouwfeest. De opvallende foto’s zijn een superleuke herinnering aan jullie trouwdag. Het fotohokje zorgt ook voor nog meer sfeer en vermaak op jullie feest. Met de grappige accessoires, zoals snorren, brillen en hoedjes worden de foto’s nog grappiger en feestelijker. Er worden drie tot vier foto’s per keer gemaakt. Tussen de foto’s is er een korte pauze, zodat u een andere houding kunt aannemen of u kunt verkleden. Na afloop worden de foto’s in een geheel afgedrukt.

Fototrailer

Hebben jullie het trouwfeest in de buitenlucht gepland? Ook dan biedt Evenses een leuk alternatief. De fototrailer maakt opvallende, leuke foto’s van jullie feest. De trailer zorgt niet alleen voor unieke foto’s, maar ook voor veel vermaak. Al jullie gasten zullen hier plezier aan beleven. Met slechts een druk op de knop maakt de fototrailer superleuke foto’s. Met een persoonlijk fotokader maak u de foto’s nog persoonlijker. Het is helemaal leuk dat iedereen via een live view kan meekijken wat er in de fototrailer gebeurt. Dit levert hilarische momenten op.

Fotobuzz

Zijn jullie fan van Volkswagenbusjes? Of organiseren jullie een trouwfeest in de openlucht? Met de fotobuzz geeft u uw feest een bijzondere uitstraling. Dit is een photobooth in het bekende Volkswagenbusje. Niet alleen de photobooth trekt de aandacht, maar ook het model van het busje. Dit is een Volkswagenbusje uit 1971. De achterbank van de bus is ingericht als professionele photobooth. Zo bevat het busje een koffer vol met originele attributen om grappige, onvergetelijke foto’s mee te maken. Na het fotomoment komen de foto’s uit de achterkant van de bus. Ook kunnen de foto’s dan direct op social media worden gedeeld.

Magische foto mirror

De foto mirror zorgt voor hilariteit en magie op jullie trouwfeest. Hierbij maakt een spiegel foto’s van de gasten terwijl zij intussen druk bezig zijn om de leukste of gekste poses aan te nemen. Met de bijgeleverde attributen, zoals vrolijke gekleurde brillen, grote hoeden en nep snorren, maakt u nog grappigere foto’s. Na een druk op de spiegel start deze met aftellen en wordt er een foto gemaakt. Met de magische foto mirror vermaken de gasten zich prima en hebben ze ook nog eens een leuk aandenken aan jullie bruiloft.

Polaroid fotograaf

De polaroid camera’s zijn weer helemaal terug van weggeweest. Hiermee geeft u uw bruiloft een hip tintje. Huur een polaroid fotograaf die verschillende foto’s van jullie gasten maakt. De professionele polaroid fotografen van Evenses lopen op jullie trouwfeest rond met de polaroid camera en maken originele foto’s van alle gasten. Iedereen heeft dan ook een leuke herinnering van jullie trouwfeest. Bovendien is het mogelijk om de foto’s digitaal na te sturen. Zo kunt u de leukste polaroids selecteren en ophangen in huis.

Fotograaf van vroeger

De fotograaf van vroeger maakt een nostalgisch aandenken van jullie trouwfeest. Deze nostalgische feestfotograaf werkt nog met een honderd jaar oude procedure. Zijn camera is ruim tachtig jaar oud is en hiermee produceert hij zijn foto’s net zo snel als digitale exemplaren. Het flitsgeluid dat deze camera geeft, laat een indruk achter op al jullie gasten. Deze flits wordt gevormd door een ingenieus ontstekingsmechanisme dat een magnesiummengel met een denderende knal laat ontvlammen. Dit zorgt geheid voor wat grappige schrikreacties. Ook al werkt de fotograaf met een oude camera, toch is de kwaliteit van de foto’s erg goed. Jullie gasten zullen het geweldig vinden.

Videogastenboek

Naast foto’s zorgen video’s natuurlijk ook voor een leuk aandenken. De videozuil is een originele variant van het gastenboek. Hier kunnen jullie gasten een leuke boodschap voor jullie achterlaten. Dit kunnen ze doen op het moment dat het hun uitkomt. De boodschap is dus altijd spontaan en alles is mogelijk: een grappige anekdote, een leuk liedje of een persoonlijke felicitatie. De boodschappen worden in de videozuil opgeslagen en worden digitaal geleverd.

Deel dit bericht:

Add comment